recepti

DORUČAK
Croissant s džemom od naranče i nutelom
Keksići od đumbira s vrućom čokoladom
Shake od jagoda i meda


SALATE
Lisnata salata s rotkvicom i preljevom od Dijon senfa
Salata od krumpira i šparoga


JUHE
Juha od poriluka i krumpira
Juha od riže, graška i pečene piletine


RIŽOTO
Rižoto od mladog boba i češnjaka
Rižoto od poriluka s jakobovom kapicom pečenom na tamnom maslacu
Rižoto od medvjeđeg luka s krispijem od parmezana
Rižoto od divljih šparoga


TJESTENINA
Špageti s mesnim okruglicama
Bao - kineske okruglice punjene svinjetinom s roštilja
Cappellini s rakovicom
Tjestenina sa špinatom, sušenim rajčicama i kravljom skutom
Wontoni punjeni svinjetinom i mladim lukom


POVRĆE
Mlade artičoke i brancin en papillote
Sotirani izdanci brokule
Povrtna torta
Krumpir fondant
Krema od celera
Sotirane lisičarke
Pita od poriluka, kozjeg sira i pancete
Galette au Choux (složenac od kelja)
Salata od šparoga i krumpira


MESO
Prsa divlje patke
Bosanski lonac
Wontoni punjeni svinjetinom i mladim lukom


RIBA
Brancin s mladim artičokama en papillote
Brodet od srdela s palentom
Rakovica s cappellinima
Smuđ s beluga lećom i kremom od pastrnjaka
Sipe na naglo sa salatom od šparoga i krumpira


DESERTI
Ledeni souffle od jagoda
Choux a la creme s jagodama
Keksići od đumbira
Najbolji kolač od jagoda
Vruća čokolada
Krafne
Svici od sira s medom
Torta od piškota i jagoda
Puslice s kremom od limuna i mascarponea
Gato Paris Brest


OSNOVNI RECEPTI
Blanširanje zelenog, lisnatog povrća
Tijesto za piškote
Tijesto za profiterole, princes krafne
Tijesto za wontone
Vinaigrette